Κλειστό τμήμα στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Πολεμιδιών-Αγίας Φύλας

Κλειστό τμήμα στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Πολεμιδιών-Αγίας Φύλας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 21/4/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 14:00, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των ακακιών, δέντρων και θάμνων που βρίσκονται έξω από το έρεισμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Πολεμιδιών και Αγίας Φύλας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα του δρόμου παράλληλα του παρακαμπτήριου που συνδέει τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών με τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας μέχρι τη συμβολή του με την οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (Εκκλησία Αγ. Αρσενίου).

Οι οδηγοί που θα κατευθύνονται από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών προ της οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου και Αγία Φύλα θα εισέρχονται απευθείας στον παρακαμπτήριο και ακολούθως θα μπορούν να εξέρχονται από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic 4 cyprus. org. cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.