Επικίνδυνη παραλία στη Λεμεσό! Νεαρή Κύπρια βρέθηκε στο νοσοκομείο (photo)

Επικίνδυνη παραλία στη Λεμεσό! Νεαρή Κύπρια βρέθηκε στο νοσοκομείο (photo)

Σε ανάρτηση της η Κύπρια που βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίσκεψη της σε παραλία της Λεμεσού προειδοποιεί ότι «υπάρχει κάτι πολύ επικίνδυνο».

Σύμφωνα με την ανάρτηση της νεαρής στην παραλία Ladies Mile υπάρχουν αυτή την περίοδο αυγά μέδουσας, τα οποία δεν είναι ορατά με το μάτι και προκαλούν αλλεργική αντίδραση.

Διαβάστε αυτούσια στην ανάρτηση της:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΤO LADIES MILE ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ ΣΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.. ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!! ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ SHARE ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

epithesi medousas