Άφαντος ο καταζητούμενος Ιωάννης Κοσμά - 38χρονος τον έκρυβε στην οικία του

Άφαντος ο καταζητούμενος Ιωάννης Κοσμά - 38χρονος τον έκρυβε στην οικία του

Στη σύλληψη 38χρονου προέβη χθες βράδυ η αστυνομία στη Λεμεσό, για παροχή ασύλου στον καταζητούμενο Ιωάννη Κοσμά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος φιλοξένησε για κάποιο χρονικό διάστημα στην οικία του σε χωριό της Λεμεσού, τον 41χρονο Ιωάννη Κοσμά που καταζητείται από την αστυνομία σε σχέση με δύο υποθέσεις ληστειών τις τελευταίες πέντε μέρες. Ο καταζητούμενος παραμένει άφαντος.

Ο 38χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και σε λίγο θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τον Κοσμά, ενώ ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, τονίζοντας ότι πρόκειται για επικίνδυνο άτομο.

Ο Κοσμά καταζητείται για την υπόθεση ληστείας από 50χρονη Ρωσίδα, σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λεμεσό, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Αστυνομία τον θεωρεί και ως το ένα από τα δύο πρόσωπα που το βράδυ της Παρασκευής που εισήλθαν με όπλο σε βενζινάδικο στην παραλιακή Λεμεσό με σκοπό να το ληστέψουν.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.