Τροχαίο στην Λεμεσό: Αναζητείται μαρτυρία για τις συνθήκες του ατυχήματος – Γίνονται εξετάσεις

Τροχαίο στην Λεμεσό: Αναζητείται μαρτυρία για τις συνθήκες του ατυχήματος – Γίνονται εξετάσεις

Δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό, ανέφερε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, προσθέτοντας ότι θα γίνει αναπαράσταση του δυστυχήματος, στο οποίο σκοτώθηκε ο 39χρονος Λιβάνιος επισκέπτης Charbel Elias Ghafary.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 21:20 στη λεωφόρο Αμαθούντος, όταν στην προσπάθεια του να διασταυρώσει το δρόμο, ο 39χρονος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονος Ε/κ.

"Ο πεζός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού σε κρίσιμη κατάσταση, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη με το θάνατο τρεις ώρες αργότερα", είπε ο κ.Καφάς, προσθέτοντας ότι από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι το όχημα κινείτο με χαμηλή με κανονική ταχύτητα.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στο σημείο του νέου θανατηφόρου, ο οδικός φωτισμός είναι ικανοποιητικός, είπε ο Αιμίλιος Καφάς και υπέδειξε πως η τροχαία εξετάζει και άλλες παραμέτρους, όπως το αν το θύμα φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα και τον τρόπο που εισήλθε στο δρόμο.

Πάντως, συνέχισε, σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού, ο 39χρονος φαίνεται να εισήλθε απότομα στο δρόμο κα δεν έδωσε ευκαιρία στον 23χρονο να αντιδράσει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο του.

"Αναζητείται μαρτυρία για τις συνθήκες του δυστυχήματος και γίνονται εξετάσεις για αναπαράσταση, ώστε να φτάσουμε σε ένα βάσιμο αποτέλεσμα για τις ακριβείς συνθήκες του νέου θανατηφόρου", συμπλήρωσε.