Συνεχίζουν το καψάλισμα στη Λεμεσό – Δυο οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν

Συνεχίζουν το καψάλισμα στη Λεμεσό – Δυο οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν

Και τα δύο περιστατικά στη Λεμεσό

Η ώρα 13.10 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξερά χόρτα σε περιοχή του χωριού Αρακαπάς στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Υπαίθρου Εφταγώνιας και η ώρα 13.25 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξερά χόρτα, κλαδέματα και άγρια βλάστηση έκτασης μισού δεκαρίου. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς βοήθεισαν και 2 πυροσβεστικά του Τμήματος Δασών. Ο αστυφύλακας που ανάλαβε την υπόθεση κατήγγειλε την ιδιοκτήτρια του χώρου για το άναμμα της φωτιάς.

Η ώρα 15.35 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξερά χόρτα σε περιοχή του χωριού Κελλάκι στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Υπαίθρου Εφταγώνιας και η ώρα 15.50 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξερά χόρτα, κλαδέματα και άγρια βλάστηση μικρής έκτασης στο χωριό Κελλάκι. Ο αστυφύλακας που ανάλαβε την υπόθεση έκανε παρατηρήσεις στην κυρία Αντιγόνη Ανδρέου, ιδιοκτήτρια του χώρου, για το άναμμα της φωτιάς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση προς το Κοινό όπως τερματίσει άμεσα την κακή συνήθεια να καθαρίζει την περιουσία του με την χρήση της φωτιάς. Το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο είναι και παράνομο και επικίνδυνο.