Χαμός στη Λεμεσό: Γροθιές και κτυπήματα με σίδερο για οφειλές ενοικίων - Εντάλματα και τραυματίες!

Χαμός στη Λεμεσό: Γροθιές και κτυπήματα με σίδερο για οφειλές ενοικίων - Εντάλματα και τραυματίες!

Ο κακός χαμός στη Λεμεσό με αφορμή οφειλές ενοικίων από 38χρονο σε 72χρονο ιδιοκτήτη οικίας. Ενεπλάκη και ο αδερφός του 38χρονου!

Δικαστικά εντάλματα εναντίον δύο προσώπων και τρεις τραυματίες είχε ως αποτέλεσμα ο καυγάς μεταξύ τριών προσώπων στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, 72χρονος ιδιοκτήτης οικίας έκλεισε το διακόπτη του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία, ως αντίποινα στον 38χρονο που ενοικίαζε το σπίτι, καθώς παρατηρήθηκαν οφειλές ενοικίων.

Ακολούθησε λεκτική διαμάχη, όμως τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν αφού παρανέβηκε ο 35χρονος, αδελφός του 38χρονου ενοικιαστή, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία έσπρωξε τον ηλικιωμένο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μύτη.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε πραγματικός χαμός με τον 72χρονο να αρπάζει σίδερο και να κτυπά στο πρόσωπο τον 35χρονο και στο χέρι τον 38χρονο!

Διακομίστηκαν και οι τρεις στο νοσοκομείο. Πιο σοβαρή δείχνει η κατάσταση της υγείας του 35χρονου, ο οποίος υπέστη κάταγμα ρινός και γνάθου και αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείριση.

Εναντίον του 72χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη. Δικαστικό ένταλμα εκδόθηκε και εναντίον του 35χρονου που αναμένεται να συλληφθεί μετά την εγχείριση!