Συναγερμός στη Λεμεσό για 21χρονο: Ξεγέλασε 20χρονους, τους κτύπησε και έκλεψε το αμάξι ...

Συναγερμός στη Λεμεσό για 21χρονο: Ξεγέλασε 20χρονους, τους κτύπησε και έκλεψε το αμάξι ...

Συναγερμός στη Λεμεσό για τον εντοπισμό 21χρονου.

Όλα άρχισαν όταν 20χρονος κατάγγειλε ότι το βράδυ της Παρασκευής, και ενώ στάθμευσε το όχημα του σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό, τον πλησίασε 21χρονος που είναι γνωστός στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.com.cy από την Αστυνομία ο 21χρονος καταζητούμενος, είναι Τουρκοκύπριος γνωστός με το όνομα «Κεμάλ».

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία του 20χρονου, ο Κεμάλ έπεισε τον 20χρονο να επιβιβαστεί στο όχημα, με την πρόφαση ότι θα συζητήσουν για προσωπικά θέματα και συγκεκριμένα για ζήτημα που αφορούσε την αδερφή του Κεμάλ.

Να σημειωθεί ότι στο όχημα βρισκόταν επίσης συνεπιβάτης άλλος 20χρονος, φίλος του 20χρονου που προέβη στην καταγγελία.

Οι τρεις επιβαίνοντες στάθμευσαν το όχημα στην περιοχή Αγίου Ερμογένη, όπου εκεί κατέβηκαν από το αμάξι ο Κεμάλ και ο 20χρονος οδηγός, που προέβη στην καταγγελία.

Ξαφνικά, ο Κεμάλ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Newsbomb.com.cy κτύπησε στο πρόσωπο τον 20χρονο, άρπαξε το κλειδί του αυτοκινητου και τράπηκε σε φυγή με το όχημα, ενώ ακόμα βρισκόταν στο όχημα ο άλλος 20χρονος!

Ο Κεμάλ αποβίβασε τον άλλο 20χρονο από το όχημα στην οδή Ανεξαρτησίας.

Ο 20χρονος οδηγός κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, κατηγορώντας τον 21χρονο για κτύπημα στο πρόσωπο καθώς και για κλοπή αυτοκινήτου.

Ο 21χρονος αναζητείται από την Αστυνομία.