Χειροπέδες στον 21χρονο «Κεμάλ» στη Λεμεσό - Κτύπησε 20χρονο και του έκλεψε το όχημα!

Χειροπέδες στον 21χρονο «Κεμάλ» στη Λεμεσό - Κτύπησε 20χρονο και του έκλεψε το όχημα!

Χειροπέδες κατάφερε να φορέσει τελικά η Αστυνομία στον 21 χρονο Τουρκοκύπριο, γνωστό ως «κεμάλ», μετά την καταγγελία 20χρονου για επίθεση εναντίον του κλοπή του οχήματος του!

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 20χρονο κάτοικο Λεμεσού, ότι γύρω στις 9.30μ.μ. της 2ας Σεπτεμβρίου 2016, ενώ στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Λεμεσού, τον προσέγγισε 21χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος του πρότεινε να μεταβούν σε συγκεκριμένη περιοχή, για να συζητήσουν κάποια προσωπικά τους θέματα.

Θυμηθείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ: Συναγερμός στη Λεμεσό για 21χρονο: Ξεγέλασε 20χρονους, τους κτύπησε και έκλεψε το αμάξι ...

Κατά τη συζήτηση, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 21χρονος επιτέθηκε και κτύπησε τον παραπονούμενο στο πρόσωπο, ενώ φέρεται επίσης να άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, εγκαταλείποντας την περιοχή.

Όπως ανέφερε ο 20χρονος στην Αστυνομία, αφού ενημέρωσε για το περιστατικό την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, μεταφέρθηκε από μέλη της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Στη συνέχεια μετέβη στο χώρο όπου είχε σταθμεύσει το όχημά του και διαπίστωσε ότι έλειπε. Εντός του αυτοκινήτου σύμφωνα με τον 20χρονο υπήρχε το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του που περιείχε χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες.

Εναντίον του 21χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα μονοήμερης κράτησης.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.