Ιδού τα γυαλιά που έκαναν «φτερά» στη Λεμεσό- Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα (photos)

Ιδού τα γυαλιά που έκαναν «φτερά» στη Λεμεσό- Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα (photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα για τις υποθέσεις διαρρήξεων στη Λεμεσό.

 

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η παρατηρητικότητα μελών της Αστυνομίας, οδήγησε στη σύλληψη συνολικά τεσσάρων προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε κατάστημα οπτικών και υπεραγορά, οι οποίες διαπράχθηκαν στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2016 αντίστοιχα, στη Λεμεσό. (Το Δελτίο Τύπου Αρ.3, ημερ. 6/9/16 για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή, είναι σχετικό)

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα σήμερα, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού εντόπισε όχημα να κινείται ύποπτα σε δρόμο στη Λεμεσό. Μάλιστα, από σχετικό έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες εγγραφής, που έφερε το εν λόγω όχημα, είχαν κλαπεί από άλλο αυτοκίνητο, στη Λεμεσό.
Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 37 ετών. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών οι πραγματικές πινακίδες εγγραφής του οχήματος.

Στη συνέχεια, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην οικία των πιο πάνω προσώπων στη Λεμεσό, όπου διενήργησαν έρευνα. Κατά τη διάρκειά της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια μεγάλος αριθμός γυαλιών ηλίου και πακέτων τσιγάρων, τα οποία φαίνεται να αποτελούν προϊόντα κλοπών, από το κατάστημα οπτικών και την υπεραγορά.

Στην συγκεκριμένη οικία εντοπίστηκαν επίσης, άλλα δύο πρόσωπα.

Εναντίον και των τεσσάρων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στη γκαλερι