Άγριος ξυλοδαρμός 12χρονου σε σχολείο της Λεμεσού

Άγριος ξυλοδαρμός 12χρονου σε σχολείο της Λεμεσού

Δέχτηκε επίθεση από κλίκα συμμαθητών του την ώρα του διαλείμματος.

Φόβος και τρόμος κατάντησαν κάποιοι μαθητές που φοιτούν σε συγκεκριμένο σχολείο της Λεμεσού, οι οποίοι δημιούργησαν κλίκες και σχεδόν καθημερινά επιδίδονται σε ξυλοδαρμούς συμμαθητών τους.

Η ύπαρξη του σοβαρού φαινομένου επιβεβαιώνεται τόσο από μαθητές οι οποίοι έπεσαν θύμα τέτοιων συμπεριφορών, όσο και από γονείς οι οποίοι εμφανίζονται αγανακτισμένοι με τα όσα τρομακτικά συμβαίνουν στο εν λόγω γυμνάσιο.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη στο συγκεκριμένο σχολείο της Λεμεσού αφορά στην κακοποίηση που δέχτηκε 12χρονος μαθητής της Α’ Τάξης από ομάδα συμμαθητών του, την περασμένη βδομάδα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο όπου και κρατήθηκε για περίθαλψη, φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι και στον αυχένα.

Το πιο ανησυχητικό δε, είναι ότι η κατάσταση στο συγκεκριμένο σχολείο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού τα κρούσματα νεανικής παραβατικότητας, όπως επιθέσεις και ξυλοδαρμοί, εμφανίζονται πλέον σε συχνή βάση.

Σε αυτά, σύμφωνα με επηρεαζόμενους φορείς, εμπλέκονται μαθητές που έκαναν κλίκα και ενεργούν σε βάρος άλλων παιδιών. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συχνά καλούνται να διαχειριστούν τέτοιου είδους ζητήματα η Διεύθυνση του σχολείου, το Υπουργείο Παιδείας, η Αστυνομία και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες.

Πηγή: Εφημερίδα Φιλελεύθερος