ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε το έλα να δεις έξω από κλαμπ – Στο νοσοκομείο 31χρονος που βρέθηκε ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε το έλα να δεις έξω από κλαμπ – Στο νοσοκομείο 31χρονος που βρέθηκε ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ!

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για συμπλοκή σε ανοικτό δημόσιο χώρο στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τραυματισμένο 31χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 31χρονος μαζί με φιλικά του πρόσωπα, βρισκόταν σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στη Λεμεσό.

Σε κάποια στιγμή δύο διαφορετικές παρέες, φέρονται να ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή μεταξύ τους.

Με την παρέμβαση των φρουρών ασφαλείας, οδηγήθηκαν όλοι εκτός του νυκτερινού κέντρου, όπου ο 31χρονος εισήλθε στο αυτοκίνητο του με σκοπό να αποχωρήσει από το μέρος.

Άγνωστοι ανέκοψαν το όχημά του και άρχισαν να τον κτυπούν με τα χέρια και τα πόδια τους. Σε κάποια στιγμή ο 31χρονος οδήγησε το όχημά του με πισινή ταχύτητα, όπου κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε μεταλλικούς πασσάλους, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 31χρονος εξήλθε του οχήματός του και προσπάθησε να διαφύγει. Άγνωστο πρόσωπο με τη χρήση ενός πασσάλου κτύπησε τον 31χρονο στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς ο 31χρονος φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.