ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Αρνείται τα πάντα ο 25χρονος- Δεν παραδέχεται ότι κτύπησε τον ταξιτζή στη Λεμεσό

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Αρνείται τα πάντα ο 25χρονος- Δεν παραδέχεται ότι κτύπησε τον ταξιτζή στη Λεμεσό

Δεν παραδέχθηκε ενοχή στις τρεις κατηγορίες για επίθεση, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και εξύβριση, ο 25χρονος που ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο της 27ης Μαΐου, στα Κάτω Πολεμίδια, και ο οποίος δικάζεται για την υπόθεση ξυλοδαρμού οδηγού ταξί, που είχε προηγηθεί.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τις 3 Ιουλίου, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και Παναγιώτη Στεφάνου, 26 χρόνων.

Η υπεράσπιση ζήτησε όπως ο 25χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αίτημα το οποίο απέρριψε το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος οδηγός ταξί είχε καταγγείλει πως ο νεαρός ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου του και τον γρονθοκόπησε, επειδή προηγουμένως είχε κορνάρει προσπερνώντας τον, καθώς κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Ακολούθως, ο 25χρονος μετέβη στην οικία του και αφού στάθμευσε το όχημα του, άρχισε να διακινείται στην περιοχή Πολεμιδιών με διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο, για το οποίο η αστυνομία δεν έχει, μέχρι στιγμής, εξασφαλίσει οποιανδήποτε μαρτυρία που να αναφέρει πως ο νεαρός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη των φώτων τροχαίας.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο ο 25χρονος βρισκόταν ή όχι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.