ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος συγκρούστηκε με περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο-Πιάστηκε με ένα κιλό κάνναβη

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος συγκρούστηκε με περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο-Πιάστηκε με ένα κιλό κάνναβη

Υπόθεση παράνομης εισαγωγής, χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο καθώς κα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διερευνά η ΥΚΑΝ, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής (21/8), σε κοινότητα στην επαρχία Λεμεσού, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν σε έλεγχο 34χρονου οδηγού αυτοκινήτου. Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αστυνομικό όχημα, ωστόσο αυτός ανακόπηκε μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων. Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο του 34χρονου, εντός του οποίου ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους ενός κιλού, καθώς επίσης αριθμός κινητών τηλεφώνων και χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν.

Διαβάστε επίσης: ΤΖΟΚΕΡ: Ένας Κύπριος από τη ΛΕΜΕΣΟ είναι ο τυχερός του Τζακποτ- Το ποσό που κέρδισε (pic)

Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 34χρονου βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνας, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 730γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και αριθμός κινητών τηλεφώνων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια ερευνήθηκε βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνας, κατοικία οικείου προσώπου του 34χρονου, στην παρουσία του ιδιοκτήτη της οικίας καθώς και του 34χρονου. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 34χρονος συνελήφθηκε με Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ η οδική τροχαία σύγκρουση μεταξύ των δύο αυτοκινήτων διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.