ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαήμερη κράτηση σε δυο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαήμερη κράτηση σε δυο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 27χρονου και 23χρονου, σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις.


Ο 27χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από έρευνα σε περίπτερο στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα γραμμάρια κάνναβης, 40 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 30 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 27χρονου, στην οποία φιλοξενείται 23χρονος, εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Οι δυο συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ σήμερα οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για τριήμερη προσωποκράτηση τους.

Ο 27χρονος ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση, ενώ για το χρηματικό ποσό που ανευρέθηκε, υποστήριξε πως αυτό χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του περιπτέρου.