ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε γυμνάσιο - Έβγαλε λαβράκι ο έλεγχος της Αστυνομίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε γυμνάσιο - Έβγαλε λαβράκι ο έλεγχος της Αστυνομίας

Στοχευμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 8μ.μ. χθες – 1 π.μ. σήμερα, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πάταξη της νεανικής παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας που έγινε στη Λεμεσό, έγιναν έλεγχοι σε περιοχές όπου συγκεντρώνονται νεαρά πρόσωπα και υπάρχουν παράπονα για οχληρία.

Συγκεκριμένα, σε εκκλησία στα Κάτω Πολεμίδια εντοπίστηκαν συγκεντρωμένοι νεαροί και σε έρευνες που έγιναν, σε ένα πρόσωπο, εντοπίστηκε επιθετικό όργανο (σιδερογροθιά) και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Διαβάστε επίσης: 

Επίσης, κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντοπίστηκε αυτοκίνητο το οποίο έφερε αριθμούς εγγραφής μόνο στο μπροστινό μέρος.

Παράλληλα, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε ανοικτό χώρο, που όπως διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλα σε κάλαθο και στη συνέχεια έγινε αντιληπτή φωτιά σε σχολικές αίθουσες σε Γυμνάσιο. Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές σε δύο σχολικές αίθουσες.

Επίσης, λήφθηκε πληροφορία για ύποπτο αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής. Το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι εναντίον του οδηγού διερευνάται υπόθεση κλοπής, καθώς και τροχαία αδικήματα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ερευνήθηκαν και ανακρίθηκαν συνολικά 15 πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα για Κύπρο πατώντας εδώ!