Θανατηφόρο Λεμεσού: Μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του Ζαχαρία Ευρυπίδου (Pics)

Θανατηφόρο Λεμεσού: Μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του Ζαχαρία Ευρυπίδου (Pics)

Θανατηφόρο δυστύχημα Λεμεσού – Συμπαράσταση προς την οικογενεία και τα δυο παιδάκια του άτυχου Ζαχαρία Ευριπίδου.

Πράξη ανθρωπιάς προς την οικογένεια του άτυχου 38χρονου, Ζαχαρία Ευριπίδου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο τη περασμένη Δευτέρα.

Δείτε επίσης: Θανατηφόρο Λάρνακας: «Κίνηση ανθρωπιάς» για την οικογένεια της 5χρονη που «έφυγε» (Pics)

Ο Ζαχαρίας καταλείπει σύζυγο και δύο μικρά παιδιά ηλικίας 6 και 9 ετών, για τα οποία μέσω κοινωνικής δικτύωσης προωθείτε η στήριξη της οικογενείας, από τη συμπολίτισσα μας, ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΣΚΟΥΛΗ , η οποία με την πιο κάτω ανάρτηση καλεί το κοινό όπως προσφέρει την βοήθειά του.

Είδη ρουχισμού, είδη πρώτης ανάγκης και περισυλλογή τροφίμων είναι αυτά που μαζεύονται για την βοήθεια της οικογενείας και των παιδιών.

ΠΠ

Υπενθυμίζεται ότι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τις πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας (25/6) ο 38χρονος πατέρας με κατεύθυνση από Πλάτρες προς Λεμεσό, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου , με αποτέλεσμα να φύγει στη δεξιά πλευρά του δρόμου, να χτυπήσει δεξιά και εν συνεχεία να ακινητοποιηθεί.

44

 Ο άτυχος 38χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ τα δυο παιδιά που ήταν επίσης επιβαίνοντες, ένα αγοράκι 6 χρόνων και ένα κοριτσάκι 9 χρόνων, έφεραν ζώνη ασφαλείας και είναι καλά στην υγεία τους. 

22

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!