Λεμεσός: Ενοίκιο μέχρι 1700 ευρώ για δυάρι δίπλα στη θάλασσα! – Κερδίζει έδαφος το Airbnb

Λεμεσός: Ενοίκιο μέχρι 1700 ευρώ για δυάρι δίπλα στη θάλασσα! – Κερδίζει έδαφος το Airbnb

Εάν έχεις «γερή» τσέπη μπορείς να γίνεις και κάτοικος της παραλιακής Λεμεσού! 

Όσοι ενδεχομένως επιθυμούν διακαώς ή ονειρεύονται να ενοικιάσουν διαμέρισμα δίπλα στη θάλασσα στο παραλιακό μέτωπο Λεμεσού, ίσως πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις εάν και εφόσον δεν εισπράττουν παχυλούς μισθούς ή δεν διαθέτουν γερό κομπόδεμα στις τράπεζες.

Και εξηγούμαστε: Ένα δυάρι μη επιπλωμένο στην πιο πάνω περιοχή ενοικιάζεται γύρω στα 1700 ευρώ και θα είναι ...τυχερός εάν ο ιδιοκτήτης δεν του ζητήσει και προκαταβολή ενοικίων 6 μηνών ή ενός χρόνου!

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΚΟΣ: Ο Χάρης της Ελλάδας, η Ομόνοια του… ΑΚΕΛ & το ΑΤΜ των κομμάτων

Για τα τριάρια δεν γίνεται λόγος, ενώ τα μονάρια είναι περιζήτητα αλλά κι αυτών το ύψος του ενοικίου μπορεί να ακουμπά και τα 800 ευρώ!

Βέβαια η...μόδα τώρα είναι τα παραθαλάσσια κυρίως διαμερίσματα να ενοικιάζονται με την μέρα, οπόταν και η "ταρίφα" ανεβαίνει, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους, να καρπούνται πολύ περισσότερα λεφτά.

Σημειώνεται ότι πολλοί ιδιοκτήτες εξασφαλίζουν την ημερησία ενοικίαση των διαμερισμάτων τους μέσω ιστοσελίδων του εξωτερικού, διαφημίζοντας το ακίνητο τους με φωτογραφίες από το εσωτερικό του (όπως το AIRBNB).

Δικαστήριο Ευρ. Ένωσης: Πρόστιμο για ηθική παρενόχληση σε υπάλληλους Ευρωκοινοβουλίου και ΕΤΕπ

Ετσι, μέσω ίντερνετ είτε παίρνουν προκαταβολές από τους ενοικιστές είτε ολόκληρο το ποσό από την ενοικίαση του καταλύματος τους.

Πάντως επιχειρηματίας γης έλεγε πρόσφατα ότι αν υπήρχαν άδεια οικοπέδα πάνω στο παραλιακό μέτωπο της πόλης (κυρίως από την περιοχή του Εναερίου μέχρι το "Οβάλ" κτίριο) η αξία τους θα ήταν...αμύθητη και οι ιδιοκτήτες τους αίφνης, αν τα πωλούσαν, θα γίνονταν πολυεκατομμυριούχοι!

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διαπραγμάτευση για αγορά δυο τουλάχιστον πολυκατοικιών απέναντι από τη θάλασσα, στο παραλιακό μέτωπο Λεμεσού, με σχεδιασμό να κατεδαφιστούν για να ανεγερθούν στη θέση τους πύργοι!

Αν η προσπάθεια έχει αίσιο τέλος τότε θα μιλάμε για νέα εποχή για την πόλη, με τα πανύψηλα κτίρια να αλλοιώνουν εντελώς τη φυσιογνωμία και το χαρακτήρα του παραλιακού μετώπου.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!