Λεμεσός : Ένταση στο νοσοκομείο για τις σορούς των Αιγυπτίων (vid)

Λεμεσός : Ένταση στο νοσοκομείο για τις σορούς των Αιγυπτίων (vid)

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού προκλήθηκε σήμερα το πρωί (4/10) μεγάλη ένταση από τους συγγενείς των δύο θυμάτων Αιγυπτιακής καταγωγής, που ξεψύχησαν στην άσφαλτο την Τρίτη (2/10), οι οποίοι κατήγγειλαν πως υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση των σορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αιγύπτιοι συγγενείς των θυμάτων διαμαρτύρονται για τις γραφειοκρατικές και χρονοβόρες όπως υποστηρίζουν διαδικασίες του Νοσοκομείου ως προς την παράδοση των σορών των οικείων τους.

Η ένταση έφερε την παρέμβαση της Αστυνομικής Δύναμης αποκαθιστώντας την τάξη στο Γενικό Νοσοκομείο.

Το ιστορικό

Ήταν στις 2/10 γύρω στη μία σήμερα το μεσημέρι.. Ενας 45χρονος οδηγούσε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αποσυναρμολογήθηκε ο άξονας μετάδοσης κίνησης του αρθρωτού οχήματος και έπεσε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, το οποίο παρεξέκλινε προς τα δεξιά και συγκρούστηκε πλευρικά με διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος.

Στο όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα ηλικίας 26, 39 και 24 ετών. Ακολούθως, ο 36χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αρθρωτού οχήματος. Το διπλοκάμπινο ακολουθούσε 41χρονος, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο τύπου βαν, το οποίο προσέκρουσε επίσης στον άξονα του αρθρωτού.

Οι επιβαίνοντες του διπλοκάμπινου εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των Νabil Μekhail Υousef Salib 36 ετών και Κirollos Sobhy Νagies Αbaskhroun 24 ετών και οι δύο από την Αίγυπτο.

Ο 26χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολυτραυματισμό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο 39χρονος, υπέστη πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΠΗΓΗ politis.com

Διαβάστε επίσης

 
 

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Μία υπενθύμιση της αγάπης που δίνουν και της αγάπης που αξίζουν