Χειροπέδες σε ζευγάρι «ποντικών» για διάρρηξη αρτοποιείου

Χειροπέδες σε ζευγάρι «ποντικών» για διάρρηξη αρτοποιείου

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 25χρονης, η οποία συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα χθες Παρασκευή, σε αρτοποιείο στην επαρχία Λεμεσού και η άμεση ανταπόκριση της Αστυνομίας, σε κλήση του ιδιοκτήτη του αρτοποιείου, για πιθανή διάρρηξη στο κατάστημά του, οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη 30χρονου.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος ιδιοκτήτης του αρτοποιείου, ειδοποίησε την Αστυνομία ότι άκουσε περίεργους θορύβους εντός του καταστήματός του, οι οποίοι πιθανόν να οφείλονται στην ύπαρξη διαρρήκτη εντός του κτηρίου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή και εισήλθαν στο υποστατικό για έλεγχο, όπου εντόπισαν τον 30χρονο, ο οποίος είχε το πρόσωπό του καλυμμένο με κουκούλα και προσπαθούσε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν τον 30χρονο και τον συνέλαβαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στην κατοχή του, εντόπισαν μετά από έρευνα, μικρό χρηματικό ποσό, δυο κατσαβίδια και ένα μικρό σουγιά.

Ο 30χρονος προσήχθη χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση οι 30χρονος και 25χρονη, φέρεται να συνωμότησαν για τη διάπραξη της διάρρηξης, με σκοπό την κλοπή.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ