Διεθνές ενδιαφέρον στο κύκλωμα πορνείας με … τα 700 προφυλακτικά

Διεθνές ενδιαφέρον στο κύκλωμα πορνείας με … τα 700 προφυλακτικά

Αιτήματα για έρευνες στο εξωτερικό - Τριψήφια η ταρίφα για τους πελάτες

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Διεθνές ενδιαφέρον αποκτά η εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας προσώπων και πορνείας στη Λεμεσό. Οι εξελίξεις των τελευταίων τριών ημερών είναι συνεχείς με την Αστυνομία καθημερινά να μπαίνει όλο και πιο βαθιά στις έρευνες.Τα τεκμήρια πάνω από 700 προφυλακτικά, σημειώσεις, αριθμούς κινητών και άλλα που βρέθηκαν οδηγούν σε καλοστημένη επιχείρηση μαστροπών.

Η Αστυνομία έστειλε αιτήματα δικαστικής συνδρομής σε Ελλάδα, Μολδαβία, Ρωσία, Αλβανία, Ουκρανία για να διεξαχθούν έρευνες στις συγκεκριμένες χώρες για να φανεί η περαιτέρω εμπλοκή των υπόπτων ή και άλλων προσώπων. Την ίδια ώρα άρχισε η διαδικασία για την αποκάλυψη λογαριασμών των υπόπτων.

mas franceprostitution reut1402686853

100 ευρώ η ταρίφα

Η ανακριτική ομάδα πιστεύει ότι θα εντοπίσει «λαβράκι» αφού οι βιζιτες ήταν ακριβές και απέφεραν 100 ευρώ. Τα 50 καρπώνετο η κοπέλα και τα υπόλοιπα οι ύποπτοι. Οι εξελίξεις με τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής, και η αποκάλυψη λογαριασμών θα καθορίσουν τα επόμενα βηματα. Το αίτημα προσωποκράτησης των δυο Ελλαδιτών και της Μολδαβής υπόπτων ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018.

K0rIzmuXq3hD0HpjZWCK

Τότε η Αστυνομία θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και το ενδεχόμενο ανανέωσης κράτησης των υπόπτων. Οι έρευνες έγιναν σε 12 διαμερίσματα στην επαρχία Λεμεσού. Πέραν των τριών υπόπτων τέσσερεις κοπέλες κριθηκαν θύματα εμπορίας προσώπων και οδηγήθηκαν σε καταφύγιο. Η δράση των υποπτων άρχισε από τον Ιανουάριο του 2018.