50χρονη στρατολογούσε νεαρές στο κύκλωμα πορνείας στη Λεμεσό

50χρονη στρατολογούσε νεαρές στο κύκλωμα πορνείας στη Λεμεσό

Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση - Οι έρευνες βγαζουν «λαβράκια»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Μεγαλώνει το γαϊτανάκι των συλλήψεων για το κύκλωμα πορνείας που εξαρθρώθηκε στη Λεμεσό. Η Αστυνομία Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη δυο γυναικών από την Ρουμανία, ηλικίας 30 ετών και από την Ουκρανία, ηλικίας 50 ετών ως ύποπτες για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Newsbomb oι δυο γυναίκες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα αφού φέρονται ως πρόσωπα που βάση εντολών έβρισκαν κοπέλες που εξωθούσαν στην πορνεία, ενώ παράλληλα τις στρατολογούσαν.

Η 30χρονη και η 50χρονη συνελήφθησαν στη Λεμεσό και θα οδηγηθούν την Παρασκευή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού με σκοπό την προφυλάκισή τους. Την ίδια ώρα στο Δικαστήριο με σκοπό την ανανέωση κράτησής τους θα οδηγηθούν οι δυο Ελλαδίτες και η Μολδαβή ύποπτοι που συνελήφθησαν την προηγούμενη Πέμπτη στη Λεμεσό.

mas franceprostitution reut1402686853

Η δράση τους άρχισε από τον περασμένο Ιανουάριο και η Αστυνομία προ ενός και πλέον μηνός εξασφάλισε τις πληροφορίες για τη δράση τους. Τα τεκμηρια που συγκεντρώθηκαν μιλούν από μόνα τους αφού βρέθηκαν: Πάνω από 700 προφυλακτικά, σημειώσεις, αριθμούς κινητών και άλλα που βρέθηκαν οδηγούν σε καλοστημένη επιχείρηση μαστροπών.

Η Αστυνομία έστειλε αιτήματα δικαστικής συνδρομής σε Ελλάδα, Μολδαβία, Ρωσία, Αλβανία, Ουκρανία για να διεξαχθούν έρευνες στις συγκεκριμένες χώρες για να φανεί η περαιτέρω εμπλοκή των υπόπτων ή και άλλων προσώπων. Την ίδια ώρα άρχισε η διαδικασία για την αποκάλυψη λογαριασμών των υπόπτων.