Ο Χρίστος Μιχαήλ είναι το θύμα του φόνου στη Λεμεσό (φωτος)

Ο Χρίστος Μιχαήλ είναι το θύμα του φόνου στη Λεμεσό (φωτος)

Διακόπηκαν για σήμερα οι έρευνες

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με τη δολοφονία άνδρα που εντοπίστηκε σήμερα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Πρόκειται για τον Χρίστο Μιχαήλ 44ων ετών από τη Λεμεσό. Τα στοιχεία του δόθηκαν επίσημα από την Αστυνομία, η οποία ενημέρωσε τους οικείους του.

Στη σκηνή μετέβησαν αργά το απόγευμα οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, για να διενεργήσουν αυτοψία και και να εξετάσουν τα τραύματα που φέρει το θύμα, από πυροβολισμό ή πυροβολισμούς.

Όπως πληροφορούμαστε οι έρευνες στη σκηνή του φόνου διακόπηκαν απόψε για να επαναρχίσουν με το πρώτο φως της ημέρας. Η αυτοψία άδειξε ότι ο θάνατος του θύματος προήλθε συνεπεία πυροβολισμού από πυροβόλο όπλο, δηλαδή ΔΟΚΟ, στο χώρο του λαιμού δεξιά και στήθους δεξιά.

CNA T4ba95d397a054728a623a4b16be991a8


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δήλωση του στη σκηνή, ανέφερε ότι η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις τρεις το απόγευμα ότι ένα αυτοκίνητο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε χωράφι και ένα πρόσωπο βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

"Από πλευράς Αστυνομίας έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα και άρχισε η διερεύνηση της υπόθεσης, με τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, είπε και πρόσθεσε ότι "αξιολογούνται οι οποιεσδήποτε πληροφορίες υπάρχουν".

CNA T60e96e6706c5447d8e6bc056b5b5c37d

Κληθείς να αναφερθεί στο γεγονός ότι οι έρευνες γίνονται σε μεγάλη ακτίνα, ο κ.Αγγελίδης είπε πως "όντως, γιατί από τις εξετάσεις που έγιναν κρίθηκε ότι έπρεπε να αποκοπεί η σκηνή έχοντας υπόψη τις πληροφορίες που υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις, γι αυτό θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που πρέπει".

Μεταξύ άλλων, έχουν βρεθεί τεκμήρια - κομμάτια του αυτοκινήτου - βορειότερα από το σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα και γίνονται διάφορες εκτιμήσεις για το πως κατέληξε στο χωράφι.

CNA T649cb557e3924259a1dceed65ac14a69

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες έγιναν υπό δύσκολες συνθήκες, αφού κατά διαστήματα έβρεχε καταρρακτωδώς.

Σύμφωνα με Αστυνομικό δελτίο που εκδόθηκε αργά απόψε η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα τον Χρίστο Μιχαήλ, 44 ετών, από Λεμεσό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ