Τρεις με χειροπέδες για το φόνο του Μιχαήλ - Ο ένας ανήλικος

Τρεις με χειροπέδες για το φόνο του Μιχαήλ - Ο ένας ανήλικος

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση - Οι δύο φέρονται να ομολόγησαν

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 28, 19 και 16 χρόνων προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία σχετικά με τον φόνο του Χρίστου Μιχαήλ 44 ετών που εντοπίστηκε Δευτέρα νεκρός στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι στα Πολεμίδια.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας ληστείας, απόπειρας ληστείας, κλοπής κινητού τηλεφώνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Μάλιστα, ανακρινόμενοι, ο 28χρονος και ο 19χρονος φέρονται να ομολόγησαν τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του δολοφονηθέντα  θα ρίξουν «άπλετο φως» στην εγκληματική ενέργεια.

Η ανακριτική ομάδα προχώρησε σε αίτημα αποκάλυψης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του θύματος, με σκοπό να βρουν τις κλήσεις του Μιχαήλ τις τελευταίες ημέρες, αλλά κυρίως την περασμένη Κυριακή. Κυρίως, η Αστυνομία επικεντρώνεται στο τελευταίο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Μιχαήλ προτού πάει στο κατά τα φαινόμενα ραντεβού θανάτου.

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 2

Το θύμα συνελήφθη παλαιότερα για υπόθεση ναρκωτικών όμως ακόμα δεν εκδικάστηκε. Η ανακριτική ομάδα θα εξετάσει τις παραμέτρους αυτής της υπόθεσης και εάν το έγκλημα συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 3

Διαβάστε επίσης: Φόνος στη Λεμεσό - Στα ίχνη των εκτελεστών του Μιχαήλ οι ανακριτέςΦόνος στη Λεμεσό - Στα ίχνη των εκτελεστών του Μιχαήλ οι ανακριτές

Την ίδια ώρα οι ανακριτές, ψάχνουν οποιαδήποτε πληροφορία φθάσει ενώπιόν τους για τη δράση του Μιχαήλ ή των ανθρώπων που είχε συναναστροφές. Πάντως, στο μικροσκόπιο τέθηκαν και υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών ενώ σε μια περίπτωση στη Δυτική Λεμεσό το σχέδιο των διαρρηκτών ήταν η κλοπή μόνο του κυνηγετικού.

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 4

Ο Μιχαήλ εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας το οποίο ήταν σταθμευμένο στα Πάνω Πολεμίδια.

.