Φόνος Μιχαήλ: Έψαχναν στον Μόλο το φονικό όπλο, αλλά η κακοκαιρία τους τα χάλασε

Φόνος Μιχαήλ:  Έψαχναν στον Μόλο το φονικό όπλο, αλλά η κακοκαιρία τους τα χάλασε

Τι ψάχνουν και τα τεκμήρια

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Σε νέες έρευνες προχώρησαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που διερευνούν την υπόθεση δολοφονίας του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ στις 13-14 Ιανουαρίου 2019 στην περιοχή Αγίου Σιλά στη Λεμεσό. Το επίκεντρο των ερευνών ήταν η θαλάσσια περιοχή του Μόλου Λεμεσού για να διαπιστωθεί που άφησαν το φονικό όπλο. Ωστόσο, οι κακές καιρικές συνθήκες διέκοψαν τις έρευνες από δύτες λίγο πριν από τις 16:00 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΙΣΗΣ: Α. Αγγελίδης: Προς πλήρη εξιχνίαση του φόνου στη Λεμεσό οδεύει η Αστυνομία

Από το πρωί της Πέμπτης, τα τρία ύποπτα αδέλφια ηλικίας 28,19 και 16 ετών τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση. Η Αστυνομία διερευνά τα ακόλουθα αδικήματα: Του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, της συνωμοσίας προς τη διάπραξη κακουργήματος, της απόπειρας ληστείας, της κλοπής κινητού τηλεφώνου, της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

CNA Ta45dd8cce83d45a890caddd59ff65153

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις από διάφορους εμπλεκόμενους, ενώ θα γίνουν εξετάσεις και για τον εντοπισμό άλλων βασικών τεκμηρίων. Την ίδια ώρα η ανακριτική ομάδα αναμένει και τον κατάλογο των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του θύματος για να εντοπιστούν οι τελευταίες κλήσεις του Χρ. Μιχαήλ.