Φόνος Χρ. Μιχαήλ: Ήθελαν να ληστέψουν ναρκωτικά και cash

Φόνος Χρ. Μιχαήλ: Ήθελαν να ληστέψουν ναρκωτικά και cash

Τι ψάχνουν ακόμα οι ανακριτές

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

To κίνητρο της δολοφονίας του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ μεταξύ 13ης και 14ης Ιανουαρίου 2019 ήταν η ληστεία. Στόχος όμως με βάση τη μαρτυρία της Αστυνομίας που δόθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ήταν τα ναρκωτικά, αλλά και τα χρήματα του θύματος. Τα τρία αδέλφια - ύποπτοι για την υπόθεση, γνώριζαν ότι ο Μιχαήλ διακινούσε ναρκωτικά και παράλληλα κυκλοφορούσε με πολλά χρήματα. Χαρακτηριστικά, στο όχημά του κατά τις έρευνες για το φόνο, βρέθηκε το ποσό των 4000 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα φέρεται να κατείχε περισσότερα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το πρωί της Παρασκευής τα τρία αδέλφια οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα προφυλάκισής τους. Η Αστυνομία που μέχρι στιγμής έλαβε πάνω από 200 καταθέσεις θεωρεί ότι το ανακριτικό έργο δεν έχει ολοκληρωθεί.

imagew 2 1

Χαρακτηριστικά, αναζητείται το φονικό όπλο για το οποίο τα τρία αδέλφια παραδέχονται ότι μετά το φόνο το ξήλωσαν και το έριξαν στη θάλασσα (σ.σ. Έγιναν τρεις έρευνες στο βυθό χωρίς να εντοπιστεί). Επίσης, δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του θύματος για να διαφανει με ποιους μίλησε λίγες ώρες πριν από το φονικό.