Οι διαρρήκτες πλέον… οπλοφορούν - Λαβράκια βγάζει η διπλή σύλληψη ενόπλων στη Λεμεσό

Οι διαρρήκτες πλέον…  οπλοφορούν - Λαβράκια βγάζει η διπλή σύλληψη ενόπλων στη Λεμεσό

«Καθαρό» το πιστόλι - Ποιους καταζητούν πέρον οι ανακριτές

 

«Λαβράκια» φαίνεται ότι βγάζουν οι ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση σύλληψης δύο ανδρών ενός Σύρου 30 ετών και ενός Κούρδου 27 ετών οι οποίοι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 εντοπίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γερμασόγεια να οπλοφορούν. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκη Σωτηριάδη, το έμφορτο πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή τους είναι «καθαρό», αφού δεν χρησιμοποιήθηκε σε άλλες εγκληματικές ενέργειες. Ταυτόχρονα όμως, όπως αποκαλύπτεται, μέσα από τη σοβαρή αυτή υπόθεση οι διαρρήκτες δεν πάνε «ξυπόλητοι στα αγκάθια» σε μια διάρρηξη, αφού έχουν στην κατοχή τους και όπλο σε πολλές περιπτώσεις για δική τους προστασία.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Φαίνεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ότι οι δυο άνδρες ετοίμαζαν εγκληματική ενέργεια στο χώρο του ξενοδοχείου ή στην επαρχία Λεμεσού χωρίς να αποκλείεται και «μια μεγάλη δουλειά» που θα τους απέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό.

diarriktis 840x440 copy

 

Οι δυο ύποπτοι τελούν από την περασμένη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 υπό οκταήμερη κράτηση, αλλά δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία. Ταυτοχρόνως, οι ανακριτές ψάχνουν και άλλα στοιχεία. Ήδη, εκδόθηκαν τρία εντάλματα σύλληψης που σχετίζονται με συνεργάτες του Σύρου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε δυο πολύ σοβαρές υποθέσεις:

- Σε υπόθεση διάρρηξης στην επαρχία Λεμεσού.

- Σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων (στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου).

Διαβάστε επίσης: Λεμεσός: Ετοίμαζαν εγκληματική αλλά τους χάλασαν τα σχέδια - Τους βρήκαν με όπλο σε ξενοδοχείο

Οι πληροφορίες του Newsbomb αναφέρουν ότι οι καταζητούμενοι συνδέονται με τη διάρρηξη στη Λεμεσό.

Όσον αφορά στον Κουρδικής καταγωγής 27χρονο, πληροφορίες τον φέρουν να εμπλέκεται σε υπόθεση φόνου στα κατεχόμενα.