‘Αρχισαν νωρίς… τα προεόρτια του Πάσχα - 18 συλλήψεις στη Λεμεσό

‘Αρχισαν νωρίς… τα προεόρτια του Πάσχα - 18 συλλήψεις στη Λεμεσό

Οι 16 ανήλικοι που βρέθηκαν

Συνολικά 18 νεαρά πρόσωπα, 16 εκ των οποίων ανήλικα, συνέλαβε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Τα πιο πάνω πρόσωπα εντοπίστηκαν από περίπολα της Αστυνομίας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, να βρίσκονται πλησίον εστιών φωτιάς σε περιβόλους εκκλησιών.
 
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.15μ.μ. χθες, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιχείρηση της Αστυνομίας, για πάταξη της νεανικής παραβατικότητας, περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε σε περίβολο εκκλησίας, στην περιοχή Γερμασόγειας, εστία φωτιάς. Κοντά στην φωτιά, βρίσκονταν τέσσερις νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ένα 15χρονο, δύο 17χρονους και ένα 19χρονο.
 
Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου στην παρουσία των γονέων των ανηλίκων, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, περίπολο της Αστυνομίας εντόπισε 14 νεαρά πρόσωπα, να βρίσκονται πλησίον εστίας φωτιάς, στον περίβολο εκκλησίας στην περιοχή Ζακακίου. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για τρεις 16χρονους, οκτώ 17χρονους και τρεις 18χρονους. 
 
 
Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό. Εκεί, στην παρουσία των γονέων των ανηλίκων, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Γερμασόγειας και Αγίου Ιωάννη διερευνούν τις δύο υποθέσεις.