Αρπαγή Λεμεσός: Τι υποστηρίζει ο συνεργός του πατέρα που άρπαξε τα παιδιά απο την μάνα τους

Αρπαγή Λεμεσός: Τι υποστηρίζει ο συνεργός του πατέρα που άρπαξε τα παιδιά απο την μάνα τους

Είπε ψέματα

Διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού  εναντίον του 30χρονου Ιορδανού, ο οποίος συνελήφθη ως συνεργός στην υπόθεση αρπαγής τριών παιδιών από τη νόμιμη κηδεμονία της μητέρας τους, την περασμένη Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκαρπες οι έρευνες στη Κόκκινη Λίμνη - Παρατείνεται η αγωνία
 
Υπενθυμίζεται πως χθες τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση ο 42χρονος, επίσης Ιορδανός, πατέρας των δυο εκ των τριών παιδιών, ο οποίος φέρεται να συνωμότησε με τον 30χρονο για να του παραδώσει τα παιδιά, τα οποία μετέφερε στα κατεχόμενα, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη. Τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά παραδόθηκαν στις κυπριακές αρχές, προχθές Τετάρτη, μέσω της Δικοινοτικής Ομάδας Επαφής.
 
Ο 30χρονος φέρεται να παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση και το γεγονός ότι είχε πει ψέματα αρχικά, ότι δηλαδή τα παιδιά τα άρπαξε ο ίδιος ο 42χρονος, ενώ βρίσκονταν υπό τη φύλαξη του στην περιοχή της Επίχωσης. Όπως διαφάνηκε στη συνέχεια, ο 30χρονος είχε στην πραγματικότητα μεταφέρει τα παιδιά στο χώρο στάθμευσης του Jumbo Πολεμιδιών, για να τα παραδώσει στο εν διαστάσει σύζυγο της 36χρονης μητέρας, η οποία την ώρα εκείνη βρισκόταν στην εργασία της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την επταήμερη κράτηση του, σε σχέση με την υπόθεση, που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής, κατακράτησης παιδιών χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου κηδεμόνα και παρακοής δικαστικού διατάγματος.

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία αναζητεί Σύρο, ο οποίος φέρεται να βοήθησε τον 42χρονο να μεταβεί στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ