Κλείνει πολυσύχναστος δρόμος στη Λεμεσό το Σαββατοκύριακο λόγω έργων

Κλείνει πολυσύχναστος δρόμος στη Λεμεσό το Σαββατοκύριακο λόγω έργων

Λόγω εργασιών της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου

Λόγω εργασιών της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, τμηματικά θα κλείνει η Λεωφόρος Φρ. Ρούσβελτ στη Λεμεσό,  το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Μαΐου 2019, μεταξύ των ωρών 06:00-17:30, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Έργων.
 
Προσθέτει ότι οι εργασίες θα διεξάγονται «ανατολικά της φωτοελεγχόμενης συμβολής της με την Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του Έργου του Δήμου Λεμεσού ‘Επέκταση Γραμμικού Πάρκου Γαρύλλη κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κομπίνα με συνδρομητές της Cyta - Επιτήδειοι χτυπούν τις πόρτες σπιτιών
 
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 200 μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας : www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ