Από υπεραγορά πήρε τη βότκα η 13χρονη στη Λεμεσό - 21χρονη για ανάκριση

Από υπεραγορά πήρε τη βότκα η 13χρονη στη Λεμεσό - 21χρονη για ανάκριση

Για ανάκριση και κατάθεση η νεαρή πωλήτρια

Στα ίχνη μιας γυναίκας πωλήτριας σε υπεραγορά, κατέληξαν οι αρχές σχετικά με την υπόθεση που διερευνά η Αστυνομία όπου 13χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.  

Για την υπόθεση της 13χρονης εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι την βότκα την αγόρασε από υπεραγορά στην τουριστική περιοχή Γερμασογειας. Ως εκ τούτου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς 21χρονη πωλήτρια η οποία πάρα τις αναρτήσεις στην υπεραγορά ότι απαγορεύεται η πώληση οινοπνευματωδών ποτών σε άτομα κάτω των 17 ετών εντούτοις προχώρησε στην πώληση. Αυτή ανακρίθηκε γραπτώς έφερε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο κάτω αδικήματα:

1) παράνομες πράξεις που προκαλούν βλάβη κατά παράβαση του άρθρου 237 κεφ. 154 του ποινικού Κώδικα και

2)αδικήματα που σχετίζονται με την πώληση οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικους κατά παράβαση του άρθρου 5(α) κατά παράβαση του περί οινοπνευματωδών ποτών νόμου αδικήματα που διαπράχθηκαν την 18/5/2019 στην Λεμεσό.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η ανήλικη η οποία είναι πλέον καλά στην υγεία της, προμηθεύτηκε το αλκοόλ από το συγκεκριμένο κατάστημα και στη συνέχεια είχε καταλήξει σε σπίτι φίλων της. Η 13χρονη που νοσηλεύθηκε στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου, είχε καταναλώσει το αλκοόλ- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- στο συγκεκριμένο σπίτι. 

Το βράδυ του Σαββάτου (18/5) η μητέρα της ανήλικης είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι παρέλαβε το παιδί της μία ώρα προηγουμένως, στις 19:30 το βράδυ, από ανοιχτό χώρο, πλησίον εστιατορίου στη Γερμασόγεια σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.