4χρονος κινδύνεψε σε παραλία της Λεμεσού - Έπεσε και χτύπησε στα βράχια

4χρονος κινδύνεψε σε παραλία της Λεμεσού - Έπεσε και χτύπησε στα βράχια

Τι έγινε

Κάτοικος Λεμεσού, θέλησε να ευχαριστήσει τους ναυαγοσώστες που βρίσκονταν απέναντι από τον ζωολογικό κήπο Λεμεσού, όταν έτρεξαν και βοήθησαν τον 4χρονο γιο του όταν αυτός γλίστρησε από τα βράχια και κτύπησε στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης: Αναβάλλεται συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στη Λεμεσό

Το γεγονός αυτό το δημοσίευσε η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, μέσα από την σελίδα της στο Facebook γράφοντας:

«Ευχαριστήριο μήνυμα από συμπολίτη μας για περιστατικό τραυματισμού που είχαμε χθες στην Ακτή Ολυμπίων ,απέναντι από τον Δημόσιο Κήπο . Το έργο που επιτελούν η ναυαγοσώστες είναι τεράστιο , αυτή η σελίδα έχει σκοπό να βγάλει προς τα έξω αυτό το έργο και είμαστε στην διάθεση σας να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες και εισηγήσεις σας . Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε αυτή την σελίδα να ευχηθούμε περαστικά στον μικρό και γρήγορη ανάρρωση .

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ναυαγοσώστες απέναντι απο τον ζωολογικό κήπο όπου χθες το απόγευμα γύρω στις 6 βοήθησαν το παιδάκι μου 4 χρονών που γλίστρησε στους βράχους και άνοιξε το κεφάλι τους. 15 Ραφές και αξονικό βρίσκεται σε παρακολούθηση αλλά όλα πάνε καλά. Οι ναυαγοσώστες μας επιτελούν με ανιδιοτέλεια το καθήκον τους. Πολύτιμη και σημαντική η βοήθεια τους στις παραλίες μας. Χίλια ευχαριστώ. Αν μπορείτε να τους μεταφέρετε το μήνυμα μου. Και αν μπορείτε να μου πείτε πότε δουλεύουν οι συγκεκριμένοι γιατί θα θέλαμε να περάσουμε να τους ευχαριστήσουμε. Με βαθιά εκτίμηση»