Επιχείρηση θεριακλήδες στη Λεμεσό: Αφορολόγητα πακέτα και καπνό κατάσχεσε η Αστυνομία (Φωτος)

Επιχείρηση θεριακλήδες στη Λεμεσό: Αφορολόγητα πακέτα και καπνό κατάσχεσε η Αστυνομία (Φωτος)

Αφορολόγητα πακέτα και καπνό κατάσχεσε η Αστυνομία (Φωτος)

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Aδασμοαφορολόγητα πακέτα τσιγάρα και καπνός,  εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες Κυριακή, 4 Αυγούστου, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού. Για την κατοχή τους συνελήφθη 39χρονος.
 
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.40 χθες το απόγευμα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού κατά τη διάρκεια περιπολίας σε περιοχή της Λεμεσού, αντιλήφθηκαν τον 39χρονο να απομακρύνεται ύποπτα από ένα αυτοκίνητο και να επιβιβάζεται σε δεύτερο όχημα. Τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να τον ανακόψουν για έλεγχο αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα.
 
 
 
Αφού έγινε κατορθωτή η ανακοπή του, εντοπίστηκαν στο όχημα τέσσερα πακέτα καπνού, μία κούτα τσιγάρα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.410 ευρώ, για την κατοχή των οποίων ο 39χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.
Μεγάλος αριθμός κουτιών τσιγάρων και καπνού εντοπίστηκαν στη συνέχεια στο πρώτο αυτοκινήτο, από το οποίο ο 39χρονος νωρίτερα είχε θεαθεί να αποβιβάζεται.
 
ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ 2 copy
 
 
Συνολικά εντοπίστηκαν και στα δύο οχήματα, 190 κούτες τσιγάρα και 146 κουτιά καπνού, για τα οποία πιστεύεται πως δεν έχουν καταβληθεί οι απαραίτητοι δασμοί.
 
 
 
Λόγω αρμοδιότητας, το Τμήμα Τελωνείων ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.