Λεμεσός: Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της 79χρονης (ΦΩΤΟ)

Λεμεσός: Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό της 79χρονης (ΦΩΤΟ)

Μήπως την είδατε;

Στην περιοχή του Ύψωνα επικεντρώνονται σήμερα οι έρευνες Αστυνομίας, Πολιτικής Άμυνας και εθελοντών, για τον εντοπισμό της 79χρονης Μαρίας (Μαρούλα) Κυριάκου, η οποία ελλείπει από την οικία της από την 1η Αυγούστου και η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξακολουθεί να αγνοείται 79χρονη από την Λεμεσό (Φωτογραφία)

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, οι έρευνες που άρχισαν από προχθές, συνεχίστηκαν χθες με τη συμμετοχή ανιχνευτικών σκύλων, κατά μήκος του γραμμικού πάρκου του Γαρύλλη, ενώ σήμερα επεκτείνονται στην περιοχή του Ύψωνα, μετά από σχετική μαρτυρία πολίτη.
 
Η ηλικιωμένη γυναίκα θεωρείται άτομο που εμπίπτει στις ευάλωτες ομάδες, με σοβαρά προβλήματα υγείας και ως εκ τούτου την Κυριακή είχε ενεργοποιηθεί  το σχετικό πρωτόκολλο για ελλείποντα πρόσωπα.

Η ίδια, είχε επισκεφθεί, το πρωί της  1ης Αυγούστου, το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, και το απόγευμα της ίδια μέρας έλαβε εξιτήριο. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από πολίτη ξαπλωμένη σε περιοχή του κέντρου της πόλης και μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου αφού έτυχε σχετικής θεραπευτικής αγωγής, έλαβε εκ νέου εξιτήριο.
 
Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται και σχετική καταγγελία στην Αστυνομία έκαναν, το βράδυ του Σαββάτου, συγγενικά της πρόσωπα.

ΕΔΩ όλες οι ΤΟΠΙΚΕΣ ειδήσεις της ημέρας
 
Η ελλείπουσα περιγράφεται ύψους περίπου 1,60μ, εύσωμη με άσπρα μαλλιά, ενώ σχετική φωτογραφία της έχει δημοσιευθεί στα ΜΜΕ.
 
Ο κ. Σωτηριάδης κάλεσε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει όπως  επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805187, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Πηγή: ΚΥΠΕ