Μυστήριο με πτώμα κοντά στο Νοσοκομείο Λεμεσού - Τι εξετάζει η Αστυνομία

Μυστήριο με πτώμα κοντά στο Νοσοκομείο Λεμεσού - Τι εξετάζει η Αστυνομία

Θα διενεργηθεί σήμερα η αυτοψία - Υποψίες ότι ανήκει στην 79χρονη ελλειπούσα Μαρούλα Κυριάκου

Στην ελλείπουσα, από την 1η Αυγούστου, Μαρία (Μαρούλα) Κυριάκου, 79 ετών, εκτιμάται πως ανήκει το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε, αργά χθες βράδυ, στη βόρεια πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Διαβάστε εδώ όλες τις τοπικές ειδήσεις

 Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της μέρας άρχισαν εξετάσεις για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του πτώματος, που βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.
 
Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, το πτώμα φαίνεται ότι ανήκει στην 79χρονη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την 1η Αυγούστου, όταν είχε επισκεφθεί  το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις της ημέρας
 
Την ίδια μέρα είχε λάβει εξιτήριο και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από πολίτη ξαπλωμένη σε περιοχή του κέντρου της πόλης. Μεταφέρθηκε ξανά στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου έλαβε εκ νέου εξιτήριο αφού έτυχε σχετικής θεραπευτικής αγωγής, ενώ έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.
 
Για τον εντοπισμό της 79χρονης, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έγιναν συντονισμένες έρευνες τις τελευταίες τρεις μέρες, τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όσο και σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας και εθελοντών.

Πηγή: ΚΥΠΕ