Λεμεσός: Κουβαλούσε με μοτοσικλέτα 8 κιλά κοκαϊνης - Τρεις συλλήψεις

Λεμεσός: Κουβαλούσε με μοτοσικλέτα 8 κιλά κοκαϊνης - Τρεις συλλήψεις

Νέα επιτυχία της ΥΚΑΝ - Bρέθηκαν και φυτά κάνναβης

Αλυσιδωτές είναι οι επιτυχίες της Αστυνομίας το τελευταίο 48ωρο στην καταπολέμηση των ναρκωτικών. 
 
Οκτώ συσκευασίες τυλιγμένες με κολλητική ταινία, οι οποίες περιείχαν 8 κιλά και 835 γραμμάρια κοκαΐνης, εντόπισαν την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019  μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθησαν τρία πρόσωπα.
 
 
Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 48χρονος.
 
Ο 48χρονος ανάμεσα στα πόδια του είχε μια πλαστική σακούλα, η οποία περιείχε ένα χάρτινο κιβώτιο με τις 8 συσκευασίες κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 48χρονου, βάσει δικαστικού εντάλματος, κατά την οποία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.
 
 
Επίσης, έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος έγινε και στην οικία 38χρονου, στην παρουσία 42χρονης, κατά την οποίαν ανευρέθηκαν 3 φυτά κάνναβης, ύψους 1.30 – 180μ., με αποτέλεσμα η 42χρονη να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Αργότερα στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνελήφθη και ο 38χρονος βάσει δικαστικού εντάλματος. Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.