Λεμεσός: Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε 9χρονο κοριτσάκι που περπατούσε στο πεζοδρόμιο

Λεμεσός: Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε 9χρονο κοριτσάκι που περπατούσε στο πεζοδρόμιο

Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία για το περιστατικό

Δημοσιεύοντας ενα περιστατικό η αστυνομια για ακόμα μια φορά έλλειψη ορθής κουλτούρας, σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια είναι ένα από τα μεγαλύτερα μας προβλήματα στην Κύπρο. Όπως αναφέρει παιδάκι 9 χρονών κινδύνεψε από μεθυσμένο οδηγό.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

Η έλλειψη ορθής κουλτούρας, σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια, είναι κάτι που ταλανίζει τον τόπο μας αφού καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραβάσεων που οδηγούν σε σοβαρές ή θανατηφόρες τροχαίες συγκρούσεις. Αυτή η άποψη, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά χθες το απόγευμα, όταν εννιάχρονο κοριτσάκι διέτρεξε άμεσο κίνδυνο, λόγω της ανεύθυνης συμπεριφοράς ενός οδηγού.    

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας 

Συγκεκριμένα, 56χρονος οδηγός, χθες γύρω στις 6 το απόγευμα στη Λεμεσό, κινήθηκε με όπισθεν ταχύτητα και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματίσει κοριτσάκι ηλικίας εννέα ετών. Η εννιάχρονη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. 

Ο 56χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό αλκοόλης με ένδειξη 105μg% αντί 22μg%, ενώ σε τελικό έλεγχο αρνήθηκε να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Ως Αστυνομία τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους Κυπριακούς δρόμους.