Λεμεσός: Μπούκαραν σε δυο οικίες και βρήκαν ναρκωτικά χρήματα, αλλά και … κάμερες

 Λεμεσός: Μπούκαραν σε δυο οικίες και βρήκαν ναρκωτικά χρήματα, αλλά και … κάμερες

Οι πληροφορίες ήταν ορθές

Έφοδο σε οικίες στην επαρχία Λεμεσού διενήργησαν το Σάββατο μέλη της Αστυνομίας που ενισχύθηκαν από τν Κλάδο Σκύλων. Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν ναρκωτικά, χρήματα ενώ βρέθηκε και εγκατεστημένο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο κατέγραφε πλάνα από δημόσιο δρόμο.
 
 
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σε υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείται ως κατοικία, εντοπίστηκαν ένας 30χρονος και μια 43χρονη. Σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιο τους ανευρέθηκαν, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης βάρους 15.5 γραμμαρίων, χάπια έκσταση βάρους 13.5 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.3 γραμμαρίων, ένα χειροποίητο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό ύψους 1,850 ευρώ.
 
Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
 
Σε έρευνα που έγινε σε δεύτερο δωμάτιο της εν λόγω οικίας, εντοπίστηκαν 21χρονος και 41χρονη, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.
 
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε, ότι στην οικία υπήρχε εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο κατέγραφε πλάνα από δημόσιο δρόμο και τα αποθήκευε σε συσκευή καταγραφής. Οι κάμερες ασφαλείας, καθώς και η συσκευή καταγραφής παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
 
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.