Έρχεται το μεγαλύτερο Φεστιβάλ για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση στην Κύπρο

Έρχεται το μεγαλύτερο Φεστιβάλ για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση στην Κύπρο

Το Σάββατο 12/10 πάμε όλοι Λεμεσό

Ένα Φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον Μώλο Λεμεσού. Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού αποτελεί την ιδανική πρόταση για έξοδο για μικρούς και μεγάλους.

Πέραν από τις πολλές δραστηριότητες που θα προσφέρει το Φεστιβάλ, τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, το φεστιβάλ έχει στόχο να μας ευαισθητοποιήσει για θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης αλλά και γενικότερα να μας μάθει τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης, την οποία θα πρέπει να κάνουμε κομμάτι των καθημερινών συνηθειών μας.

Η ανακύκλωση και γενικότερα ο σεβασμός προς το περιβάλλον αναμφίβολα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το Eυ Zην, δηλαδή την ποιότητα της ζωής μας. Όλα ξεκινούν από εμάς και… καταλήγουν σε εμάς! Η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας αλλά και των παιδιών μας είναι καθαρά στο χέρι μας!

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Για κάθε ένα από τους πυλώνες του Ευ Ζην (μάθηση, άθληση, διατροφή και ψυχαγωγία) θα υπάρχει και η αντίστοιχη δραστηριότητα στο φεστιβάλ. Χορευτικές παραστάσεις, ταχυδακτυλουργικά, παιδική χορωδία και συναυλία από τον Hovig, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες του φεστιβάλ! Φυσικά στο επίκεντρο όλων, θα είναι η ανακύκλωση ως χρήσιμη και απαραίτητη ενέργεια, την οποία πρέπει να κάνουμε συνήθεια και να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

Το Ευ Zην είναι τρόπος ζωής και σκέψης. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό μπορούμε να κάνουμε πράγματα για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, για να αποκτήσουμε την σωματική και ψυχική υγεία που χρειαζόμαστε ως άνθρωποι για να απολαμβάνουμε την ζωή μας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Τι εννοούμε με αυτό; Λίγη γυμναστική κάθε μέρα, σωστή διατροφή, χαλαρές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας, καλές κοινωνικές σχέσεις, θετική ενέργεια και τέλος, ενέργειες που να δείχνουν τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον. Μια τέτοια ενέργεια είναι και η ανακύκλωση.

Τα πράγματα είναι απλά. Κάνοντας μικρές πράξεις που αλλάζουν την καθημερινότητά μας, μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας αλλά και τη ζωή των δικών μας ανθρώπων. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, η βόλτα μας στο Μώλο στη Λεμεσό και το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης της Green Dot μπορεί να μας… αλλάξει μυαλά και να μας δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να αρχίσουμε να βελτιώνουμε τις ζωές μας!

fest