Χειροπέδες σε δυο νεαρούς που επιτέθηκαν και λήστεψαν ντελιβερά στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε δυο νεαρούς που επιτέθηκαν και λήστεψαν ντελιβερά στη Λεμεσό

Στο κόλπο ήταν και ανήλικη κοπέλα

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 18 και 19 χρονών προχώρησε χθες βράδυ η αστυνομία στη Λεμεσό, σε σχέση με υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, εις βάρος 28χρονου υπάλληλου ταχυφαγείου, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Η σύλληψή τους έγινε αφού εναντίον τους προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο 18χρονος φέρεται να παραδέχτηκε σε γραπτή κατάθεσή του τη διάπραξη της ληστείας.  Ο 19χρονος προβάλλει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από το ΤΑΕ.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 9.20 το βράδυ της  περασμένης Παρασκευής, όταν ο υπάλληλος μετέβη σε περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, για να παραδώσει φαγητό μετά από τηλεφωνική παραγγελία.

Κατά την άφιξή του, κοπέλα ηλικίας 15-17 ετών του φώναξε να πάει κοντά της. Μόλις ο 28χρονος υπάλληλος την πλησίασε, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κρατούσε σιδηρολοστό, τον πλησίασε από πίσω και του ζήτησε το τσαντάκι μέσης που είχε, στο οποίο υπήρχαν 200 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο τραγωδία.. μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε ατύχημα

Ο 28χρονος έδωσε το τσαντάκι ενώ ταυτόχρονα άλλο πρόσωπο, το οποίο επίσης είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, πήρε από τη μοτοσικλέτα του 28χρονου φαγητό που υπήρχε εντός ειδικά διαμορφωμένου κιβωτίου. Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, στο σημείο υπήρχε ένας ακόμη κουκουλοφόρος  ο οποίος όμως  δεν τον πλησίασε. Αφού άρπαξαν τα χρήματα και το φαγητό, οι δράστες εγκατέλειψαν την περιοχή πεζοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ