«Πέπλο μυστηρίου» - Δεν γνωρίζουν πώς κατέληξε με κάταγμα κρανίου το βρέφος στη Λεμεσό

«Πέπλο μυστηρίου» - Δεν γνωρίζουν πώς κατέληξε με κάταγμα κρανίου το βρέφος στη Λεμεσό

Οι γονείς λένε ότι δεν γνωρίζουν πώς τραυματίστηκε το βρέφος

Φως στα αίτια του τραυματισμού του μόλις 13 ημερών βρέφους το οποίο φέρει κάταγμα κρανίου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου, αναμένεται να ρίξει η εξέταση από ιατροδικαστή η οποία θα διενεργηθεί σήμερα. 

Κι αυτό καθώς ακόμη η Αστυνομία δεν γνωρίζει πώς το βρέφος κατέληξε στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου όπως κατέδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου το είχαν μεταφέρει οι γονείς του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στη συνέχεια, το βρέφος μεταφέρθηκε λόγω της κατάστασης του με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, ωστόσο έχει σταθεροποιηθεί και κρίνεται εκτός κινδύνου. Το βρέφος, συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά στην Εντατική.

Δηλώνουν άγνοια οι γονείς

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις και διενεργεί από την πρώτη στιγμή έρευνες ώστε να ξεκαθαρίσει το πώς έχει τραυματιστεί το κοριτσάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς ανέφεραν στους ανακριτές της υπόθεσης ότι δεν γνωρίζουν πώς τραυματίστηκε το παιδί τους.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Όπως φέρονται να ανέφεραν ο 39χρονος πατέρας και η 34χρονη μητέρα τις τελευταίες τρεις ημέρες πρόσεξαν ένα πρήξιμο στο κεφάλι του μωρού κι γι' αυτό το πήραν στον γιατρό ώστε να το εξετάσει. Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, οι γονείς δεν γνωρίζουν από πού προήλθε το τραύμα στο κεφάλι του παιδιού.