Νέα περιστατικά βίας σε σχολεία της Λεμεσού

Νέα περιστατικά βίας σε σχολεία της Λεμεσού

Δυο περιστατικά βίας καταγγέλθηκαν σήμερα (14/1/2020) στην Κύπρο

Ένταλμα σύλληψης εναντίον πατέρα, ο οποίος φέρεται να μετέβη σε Γυμνάσιο της Λεμεσού μετά από ισχυρισμούς που διατύπωσε η κόρη του ότι τσακώθηκε με δύο συμμαθήτριες της, προκειμένου να ζητήσει τον λόγο. 

Η μία μαθήτρια κατήγγειλε τον άνδρα ότι την χτύπησε, με αποτέλεσμα τη διερεύνηση της υπόθεσης να αναλάβουν μέλη της Αστυνομίας.

Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε στις Αρχές ότι προέβη σε επίπληξη και στις δύο μαθήτριες.

Δεύτερο περιστατικό

Μία ακόμα καταγγελία για περιστατικό βίας σε σχολείο της Λεμεσού, ενώπιον των αστυνομικών αρχών.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία πατέρα, ότι καθηγητής Γυμνασίου της Λεμεσού επιτέθηκε και ξυλοφόρτωσε τον γιο του, η Αστυνομία ξεκίνησε διερεύνηση του συμβάντος.

Ο καθηγητής συνελήφθη στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, ως ύποπτος για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εναντίον μαθητή της Γ’ Γυμνασίου.

Καταγγελία ότι πατέρας επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του σε Γυμνάσιο της Λεμεσού
Μιλώντας στην εκπομπή του SIGMA, «Μεσημέρι και Κάτι», ο πατέρας του μαθητή ανέφερε πως το ξυλοδαρμός σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο χώρο του σχολείου που φοιτά ο γιος του, με αφορμή όπως είπε το γεγονός ότι κάποια παιδιά έβαλαν μουσική στην κλειστή αίθουσα Γυμναστικής, κάτι που δεν επιτρέπεται. «Όταν τα παιδιά έβαλαν μουσική κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο καθηγητής της Γυμναστικής τους είπε να την κλείσουν. Στη συνέχεια ο γιος μου, του είπε ότι δεν γνωρίζει πώς να κλείσει την μουσική. Ο καθηγητής τον προειδοποίησε ότι σε δύο λεπτά θα έπρεπε να κλείσει ή θα τον κτυπούσε. Όταν ο γιος μου του είπε ότι δεν έχει αυτό δικαίωμα, αυτός τον άρπαξε από τον λαιμό, τον κτύπησε στο πρόσωπο και προσπαθούσε να το ρίξει από ύψος», είπε ο πατέρας σε τηλεφωνική του παρέμβαση στη μεσημβρινή εκπομπή του SIGMA.

 

ΠΗΓΗ alphanews/ΣΙΓΜΑ