Λεμεσός: Πλάκωσε στο ξύλο την κοπέλα του - Δείτε τον απίστευτο λόγο

Λεμεσός: Πλάκωσε στο ξύλο την κοπέλα του - Δείτε τον απίστευτο λόγο

Ένας 37χρονος επικοινώνησε το βράδυ της Τετάρτης με τις αρχές,  καλώντας σε επείγουσα βοήθεια στην οικία του που βρίσκεται στη Λεμεσό, καθώς όπως είπε χτύπησε την κοπέλα του.

Μέλη της δύναμης και ασθενοφόρο μετέβησαν στην οικία όπου εντόπισαν τη 42χρονη γυναίκα ξαπλωμένη και χτυπημένη στο κρεβάτι, με το πρόσωπο της φουσκωμένο και γεμάτο αίματα.

Ανακρινόμενος προφορικά ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι χτύπησε τη σύντροφο του επειδή εκνευρίστηκε από την απόφαση της να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τη μητέρα του. Η 42χρονη ωστόσο, στην απουσία του 37χρονου ισχυρίστηκε ότι έπεσε από τα σκαλιά.

Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη για το αδίκημα της επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου και τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 6 ημερών.

Η 42χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει πολλαπλά θλαστικά τραύματα προσώπου, πολλαπλές εκχυμώσεις στον ώμο, κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα αριστερού ζυγωματικού οστού, κατάγματα και στις δύο πλευρές και μετατόπιση πνευμοθώρακα.