Λεμεσός: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 44χρονου

Λεμεσός: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 44χρονου

To TAE Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα, για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.10π.μ., μέλη της Αστυνομίας που διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, στη Λεμεσό, εντόπισαν σε δρόμο της πόλης, ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα. Μόλις ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να φύγει από την περιοχή, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Οι Αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν. Αμέσως μετά την ανακοπή, τρία πρόσωπα, που επέβαιναν του οχήματος, προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα από αυτούς. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 44χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Ο 44χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ