Λεμεσός: Θρίλερ με απαγωγή Σύρου - Δολοφονήθηκε;

Λεμεσός: Θρίλερ με απαγωγή Σύρου - Δολοφονήθηκε;

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου από τη Συρία.

Παρά το γεγονός ότι οι εξεταστές, αξιολογούν προσεκτικά τις συνθήκες της απαγωγής και εξαφάνισής του ακόμη δεν έχουν βγάλει ακόμη ασφαλή συμπεράσματα για το που πιθανό να κατέληξε.

Ο εξαφανισθείς δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Φεβρουαρίου και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, πίσω από την εξαφάνιση του, μη εξαιρουμένου και αυτού της δολοφονίας, αφού όπως καταδεικνύουν οι μέχρι στιγμής έρευνες η εμπλοκή του σε διάφορες υποθέσεις και οι σχέσεις του με πρόσωπα γνωστά στις αρχές δεν τους επιτρέπουν να αποκλείσουν κάτι τέτοιο.

Αν και οι έρευνες είναι συνεχείς τίποτα ακόμη δεν έχει προκύψει που να οδηγεί τους ανακριτές σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η αστυνομία παράλληλα διέψευσε δημοσιεύματα που έφεραν τον 31χρόνο να βρισκόταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνούν και ενδεχόμενη διασύνδεση της συγκεκριμένης υπόθεσης με άλλες πρόσφατες σοβαρές εγκληματικές ενέργειες.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων ερευνών η προσοχή των ανακριτών στρέφεται και προς τις Κεντρικές Φυλακές, όπου αναμένεται να μεταβούν με σκοπό να λάβουν καταθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος Σύρος συνελήφθη πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου μετά από μεγάλη επιχείρηση που έστησε η Αστυνομία κατόπιν εξασφάλισης σχετικής πληροφορίας, σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Η πληροφορία που έφτασε τότε ενώπιον των αρχών ανέφερε ότι ένας Σύρος και ένας Τούρκος βρίσκονταν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο οπλισμένοι. Στην κατοχή τους είχε εντοπιστεί ένα πιστόλι και 18 πλήρη φυσίγγια, καθώς και ένα πλαστό ιρακινό διαβατήριο.

Μετά τη σύλληψη τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούσαν το ενδεχόμενο οι δύο να σχεδίαζαν κάποια εγκληματική ενέργεια.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbomb.com.cy