Τρίτο ένταλμα σύλληψης για την εξαφάνιση-θρίλερ 31χρονου

Τρίτο ένταλμα σύλληψης για την εξαφάνιση-θρίλερ 31χρονου

Πρόκειται για 35χρονο Αραβικής καταγωγής.

Νέο ένταλμα σύλληψης εξέδωσε πριν από λίγο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εγκρινοντας σχετικό αίτημα της ανακριτικής ομάδας του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων που διερευνά την μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου Σύρου πρώην κατάδικου των Κεντρικών Φυλακών Αhmed Zaidan.

Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 40χρονος Ιορδανός, εναντίον του οποίου διερευνάται το αδίκημα της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον φόνο. 

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες και εξετάσεις που έχουν διενεργηθεί από τη Γερμασόγεια μέχρι και τη Λευκωσία, φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, αδίκημα το οποίο διερευνούν οι Αρχές εναντίον του 40χρονου Ιορδανού που τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha Κύπρου, η Αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πίσω από την πολύκροτη υπόθεση κρύβονται διαφορές προσώπων που ασχολούνται με το παράνομο εμπόριο των ναρκωτικών. Φαίνεται μάλιστα ότι ο 40χρονος χρησιμοποιήθηκε ως "δόλωμα" σε ενδεχόμενο ραντεβού θανάτου, στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί πώς δεν ήταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων της Αστυνομίας ο 31χρονος Σύρος Ahmed Zaidan, τα ίχνη του χάθηκαν στις 14 Φεβρουαρίου από την Λεμεσό.