Λεμεσός: Νεκρός ο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Λεμεσός: Νεκρός ο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Τραγωδία στην άσφαλτο της Λεμεσού το απόγευμα της Δευτέρας με θύμα τον 35χρονο Γιώργο Χαρίτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 15:45 το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονη, ενώ επιχειρούσε στροφή με σκοπό να εισέλθει σε πλυντήριο αυτοκινήτων, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος ο οποίος κινείτο ανατολικά, στην οδό Συνεργατισμού, στην περιοχή Πολεμιδιών.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο. «Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε, φέρεται ότι δεν έφερε προστατευτικό κράνος αλλά θα το δούμε και σε κατοπινό στάδιο.»

Όπως δήλωσε ο δρόμος δεν έχει οποιοδήποτε θέμα ως προς τη σήμανση ή την επίστροση και αιτία είναι ο ανθρώπινος παράγοντας. Φαίνεται δε σημείωσε πως ο άτυχος μοτοσικλετιστής κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Ο κ. Μιχαήλ σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σοβαρό τροχαίο στον εν λόγω δρόμο, ανέφερε πως ο δρόμος δεν έχει οποιοδήποτε θέμα όσον αφορά τη σήμανση ή την επίστρωση. «Είναι θέμα ανθρώπινου παράγοντα. Φαίνεται, χωρίς να πούμε με τα βεβαιότητας, ότι και ο μοτοσικλετιστής είχε αυξημένη ταχύτητα.»

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

ΠΗΓΗ cyprustimes