Επεισοδιακή σύλληψη του Καμμούγιαρου και 36χρονης στη Λεμεσό

Επεισοδιακή σύλληψη του Καμμούγιαρου και 36χρονης στη Λεμεσό

Στη σύλληψη του 40χρονου, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας, στην Λεμεσό.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Γεωργίου άλλως Καμμούγιαρος.

Τον καταζητούμενο εντόπισαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο μετά τις 7.00 το βράδυ της Δευτέρας, μετά από στοχευμένη επιχείρηση έρευνας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην οικία 36χρονης στην Λεμεσό.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην κατοικία, η 36χρονη φέρεται να επιτέθηκε εναντίον ενός από αυτούς, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι. Αφού τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της, για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, στη συνέχεια εντόπισαν στην κατοικία τον 40χρονο καταζητούμενο. Αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικών ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί εναντίον του, σε σχέση με τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πρόκειται για τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και συγκεκριμένα τη διάρρηξη μίας κατοικίας, από την οποία κλάπηκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η ένοικος, καθώς και το κινητό της τηλέφωνο και τις διαρρήξεις ενός καταστήματος πώλησης γεωργικών και κηπουρικών μηχανών, ενός κυλικείου ιδιωτικού γηπέδου ποδοσφαίρου και μίας υπό ανέγερση οικίας. Οι διαρρήξεις διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου και Ιουλίου, 2020, στην Λεμεσό.

Το αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο που είχαν κλαπεί από την οικία εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου, λίγο μετά τη διάπραξη της διάρρηξης. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε επίσης μία τσάντα και χρηματικό ποσό που είχαν κλαπεί την ίδια μέρα, κατά τη διάρρηξη του κυλικείου του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Μία τουρμπίνα που είχε κλαπεί από το κατάστημα γεωργικών και κηπουρικών εργαλείων, επίσης εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της 3ης Μαρτίου, λίγο μετά τη διάπραξη της διάρρηξης του καταστήματος.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 40χρονου υπόπτου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 40χρονου, αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής, ενώ υπό κράτηση τέθηκε και η 36χρονη για διερεύνηση υπόθεσης επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, καθώς και υπόθεσης συνεργού μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.