Λεμεσός: Χειροπέδες σε 30χρονο για απαγωγή και ξυλοδαρμό

Λεμεσός: Χειροπέδες σε 30χρονο για απαγωγή και ξυλοδαρμό

Υπόθεση απαγωγής 50χρονης γυναίκας διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, που προχώρησε στη σύλληψη 30χρονου Ελληνοκύπριου.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η παραπονούμενη -επίσης Ελληνοκύπρια- στην Αστυνομία, βρισκόταν στην οικία του 30χρονου ο οποίος της ζήτησε χρήματα. Όταν του ανέφερε ότι δεν είχε για να του δώσει, ισχυρίζεται ότι αυτός την άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να την χτυπά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, η 50χρονη προσπάθησε να του ξεφύγει, ωστόσο αυτός ασκώντας βία, την τράβηξε στο όχημα του, αφού προηγουμένως της κτύπησε το κεφάλι στην πόρτα του αυτοκινήτου και την οδήγησε σε απόμερο μέρος της επαρχίας Λεμεσού.

Στο μεταξύ στην Αστυνομία λήφθηκε ανώνυμη πληροφορία για βία που ασκήθηκε σε βάρος γυναίκας. Η Αστυνομία επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την 50χρονη, η οποία υπό την απειλή βίας και φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα, ανέφερε ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι δε χρειαζόταν βοήθεια. Ωστόσο αυτή κλήθηκε να παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό. Όταν το έπραξε, λίγη ώρα μετά, ήταν εμφανώς κτυπημένη, φέροντας μώλωπες και άλλες κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Ο 30χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής βιαιοπραγίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.