Άγριο φονικό στη Λεμεσό - Ο δολοφόνος μπαινόβγαινε στο σπίτι της

Άγριο φονικό στη Λεμεσό - Ο δολοφόνος μπαινόβγαινε στο σπίτι της

«Κτενίζουν» την περιοχή οι Αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τον 29χρονο Λετονό, νούμερο ένα ύποπτο για τη στυγερή δολοφονία της 36χρονης Iryna Hurkaya στον Άγιο Τύχωνα. 

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα και οι Αρχές απ’ την πρώτη ώρα εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης κατά 29χρονου από τη Λετονία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο νεαρός φαίνεται να είχε ανοικτή πρόσβαση στο σπίτι αφού συνδεόταν φιλικά με το θύμα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις της πρόσεχε και τα ανήλικα παιδιά της.

Η 36χρονη ήταν μητέρα τριών ανήλικων. Ο 15χρονος γιος της ήταν αυτός που την εντόπισε νεκρή στο δωμάτιό της το απόγευμα της Κυριακής. Ο ανήλικος είπε στους ανακριτές ότι είχε να την δει από την περασμένη Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία τα άλλα δυο παιδιά είχαν φύγει από το σπίτι για να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα τους. Ο φερόμενος δράστης εργάζεται σε παιδότοπο ξενοδοχείου ενώ τα τελευταία 24ωρα δεν παρουσιάστηκε στη δουλειά του.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας αναμένεται να διενεργηθεί αύριο Τρίτη και εκεί θα ξεκαθαρίσει και ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή της. Πρώτες ενδείξεις των ιατροδικαστών κάνουν λόγο για στραγγαλισμό. Οι ανακριτές εξάλλου αναμένεται να «σαρώσουν» το σπίτι για εντοπισμό γενετικού υλικού ενώ θα αξιολογηθεί πέραν των μαρτυριών από το στενό περιβάλλον και τυχόν υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.