Άγρια δολοφονία στη Λεμεσό: Τι έδειξε η νεκροτομία στη σορό της 36χρονης

Άγρια δολοφονία στη Λεμεσό: Τι έδειξε η νεκροτομία στη σορό της 36χρονης

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης μητέρας τριών παιδιών που βρέθηκε δολοφονημένη στην οικία της στη Λεμεσό την Κυριακή – Κατέδειξε αιτία θανάτου

Νεκροτομή στη σορό της άτυχης 36χρονης μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, Iryna Hurkaya διενήργησαν το πρωί στο Νοσοκομείο Λεμεσού οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο θάνατος της άτυχης γυναίκα προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Τα περαιτέρω δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της άτυχης γυναίκας κατά την αυτοψία στη σκηνή και είχαν σταλεί για εξέταση, δεν κατέδειξαν ότι προηγήθηκε άλλου είδους βία από τον δράστη προς το θύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε και χθες η Cyprus Times η 36χρονη είχε επιστρέψει στην οικία της στον Άγιο Τύχωνα, στη μια τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Είχε πάει αρχικά βόλτα και ακολούθως σε αγρυπνία με τη φίλη της και νταντά των παιδιών της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχουν οι ανακριτές της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, εκείνη την χρονική περίοδο καταγράφεται και η φασαρία που όπως κατέθεσε άκουσε ο μεγαλύτερος γιος της αλλά δεν έδωσε σημασία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 15χρονος γιος της άτυχης γυναίκας είπε στους ανακριτές ότι είχε να δει τη μητέρα του από την Παρασκευή το απόγευμα. Τα δύο μικρότερα παιδιά 3 και 6 ετών είχαν αναχωρήσει από το μεσημέρι της ίδιας μέρας με τον οδηγό της οικογένειας με σκοπό να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγο του θύματος. Η φίλη και νταντά της των παιδιών της 36χρονης την αναζητούσε από το Σάββατο τις δέκα το πρωί καλώντας την στο τηλέφωνο. Η ίδια άρχισε να ανησυχεί και χθες το μεσημέρι μετέβη στην οικία της όπου την εντόπισε μαζί με τον 15χρονο γιο του θύματος, νεκρή μέσα λίμνη αίματος στο πάτωμα.

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον 29χρονο από τη Λιθουανία, ως βασικό ύποπτο για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.